Hinnasto

Myyntivälityspalkkio velattomasta kauppahinnasta 4,2 % tai sopimuksen mukaan
Vähimmäispalkkio 2.800 €. 
Kohdekohtaisen palkkiotarjouksen saat, kun pyydät minut arvioimaan kotisi paikanpäälle.

Vuokranvälityspalkkio 2 kk vuokran määrää vastaava summa.

em. hintoihin lisäksi asiakirjakulut toteuman mukaan (n. 170 €-260 €).

Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.


Kirjalliset arviot:

- Kiinteistöt 500 € + alv. 24 % + (asiakirjakulut 60 €)

- Maatilat ja suuret kiinteistöt 800 € + alv. 24 % + (asiakirjakulut 60 €)

- Osakehuoneistot 400 € + alv. 24 % + (asiakirjakulut 170 €-260 €)


Kauppakirjan laatiminen:

- Osakehuoneisto 500 € + alv. 24 % + (asiakirjakulut 170 €-260 €)

- Kiinteistöt 900 € + alv. 24 % + (asiakirjakulut 60 €)


Arviokäynti muu kuin myyntiä varten, ei arviokirjaa alkaen 120 € + alv. 24 %.
Huomaathan, että arviokäynnin huolellinen valmistelu sekä itse arviokäynti vievät kohteesta riippuen n. 45 min. - 2 h aikaa.
Arviokäynti on ilmainen, kun myyntiä suunnitellaan lähiaikoina. Jos myynti ei ole ajankohtainen esim. seuraavan 2kk aikana, veloitan arviokäynnistä 120 €  +  alv. 24 %.

 

Muut:

Tuntiveloitus 70 € + alv. 24 %

- asiantuntijapalvelu muille kuin toimeksiantajille(myyjä-ostaja): neuvonta puhelimitse, sähköpostitse, paikan päällä, - minimiveloitus aina vähintään 30 minuutista.

- mm. jo tehdystä työstä, jos sopimus irtisanotaan mm. seuraavassa tapauksessa(liittyen kotimyyntitilanteeseen):

- Jos toimeksiantaja on pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä ja siitä huolimatta peruuttaa toimeksiantosopimuksen peruuttamisaikana toimeksiantajan on maksettava välitysliikkeelle kohtuullinen korvaus. Kohtuullisena korvauksena pidetään määrää, joka on suhteessa siihen, minkä verran toimeksiantosopimuksesta on täytetty siihen mennessä, kun toimeksiantaja on ilmoittanut välitysliikkeelle peruuttavansa toimeksiantosopimuksen, kun vertauskohtana on toimeksiantosopimuksen täyttäminen kokonaisuudeessan.

Huomaathan, että laskun loppusumma on aina toimeksiantokohtainen. Loppusumma riippuu jo tehdystä työstä, sekä voi koostua tuntiveloituksen lisäksi mm. asiakirjakuluista. Normaaleja toimenpiteitä joita välittäjä on mahdollisesti ehtinyt tehdä sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, on mm. asunnon kuvaus, kuvien valitseminen / tarpeen tullen muokkaaminen, pohjakuvan puhtaaksipiirrättäminen, rekisteriotteet, asemakaavaotteet, mahdolliset kyselyt / tilaukset rakennusvalvonnan puolelta, as oy:ssä mm. isännöitsijäntodistuksen tilaaminen liitteineen, ilmoituksen laadinta, esitteen laadinta, kohteen näytöt(yleiset tai / ja yksityiset) sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Myös myynti-ilmoitukset eri medioissa maksavat. Edellä oleva luettelo ei ole tyhjentävä.